V popradskom centre MAX otvoria prvé mimobratislavské multikino

07.12.2005 Poprad

Poprad 7. decembra (TASR) - Trojsálové multikino s kapacitou 577 miest otvorí vo štvrtok spoločnosť Istropolis Cinema v novom obchodno-zábavnom centre MAX v ...
Poprad 7. decembra (TASR) - Trojsálové multikino s kapacitou 577 miest otvorí vo štvrtok spoločnosť Istropolis Cinema v novom obchodno-zábavnom centre MAX v Poprade. Úvodným titulom predvianočnej filmovej ponuky bude najnovší diel Harryho Pottera.

Popradčanov postupne potešia ďalšie kinohity ako Kliatba bratov Grimmovcov či najnovšia verzia King Konga. V rámci komplexu kinosál pribudnú tiež kinokaviareň a bufety.
Spoločnosť Istropolis Cinema funguje na slovenskom kinotrhu od roku 1993. Doposiaľ sa zaoberala predovšetkým prevádzkovaním jednosálových kín, avšak od novembra 2005 prevádzkuje aj osemsálové multikino v Polus City Centre v Bratislave. Popradské multikino bude prvým mimobratislavským.
Viacsálové kiná otvorí spoločnosť aj v nákupných centrách v Trenčíne, Nitre, Banskej Bystrici a Žiline.
Ako povedal pre TASR pri otvorení obchodno-zábavného centra MAX v Poprade predseda predstavenstva spoločnosti EuroMAX Slovakia Pavol Adamec, \"tri kinosály, ktoré sú súčasťou multikina, môžu slúžiť aj ako kongresové sály. Technologické zariadenie špičkovej úrovne umožňuje nielen premietať filmy, ale robiť aj veľké kongresy, ktoré majú v Tatrách opodstatnenie\".
 

Vyberte región

mark